Skip to main content

PRAVILA PRIVATNOSTI

Zadnje ažuriranje 27. prosinca 2023.
Datum stupanja na snagu 27. prosinca 2023.

Ova Pravila o privatnosti opisuju pravila Turističke zajednice Požeško-slavonske županije o prikupljanju, korištenju i otkrivanju vaših podataka koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu  https://maps.pozegaslavoniacounty.com (u daljnjem tekstu “Usluga”). Pristupom ili korištenjem usluge, pristajete na prikupljanje, korištenje i otkrivanje vaših podataka u skladu s ovim Pravilima privatnosti. Ukoliko ne pristajete na isto, molimo vas da ne pristupate niti koristite uslugu.

Ova Pravila privatnosti možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku bez ikakve prethodne obavijesti i objavit ćemo revidirana Pravila privatnosti na usluzi. Revidirana Pravila stupaju na snagu 180 dana od kada se revidirana Pravila objave u Usluzi, a vaš kontinuirani pristup ili korištenje Usluge nakon tog vremena predstavljat će vaše prihvaćanje revidiranih Pravila privatnosti. Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu.

Vaša prava

Ovisno o zakonu koji se primjenjuje, možete imati pravo na pristup i ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka ili primanje kopije vaših osobnih podataka, ograničiti ili usprotiviti se aktivnoj obradi vaših podataka, zatražiti od nas da podijelimo (prenesemo) vaše osobne informacije drugom subjektu, povlačenje bilo kakvog pristanka koji ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje pritužbe zakonskom tijelu i takva druga prava koja mogu biti relevantna prema primjenjivim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na info@maps.pozegaslavoniacounty.com. Odgovorit ćemo na vaš zahtjev u skladu s važećim zakonom.

Imajte na umu da ako nam ne dopustite prikupljanje ili obradu potrebnih osobnih podataka ili povučete privolu za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći pristupiti ili koristiti usluge za koje su vaši podaci traženi.

Kolačići

Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vašim izborima u vezi s ovim tehnologijama praćenja, pogledajte naša Pravila kolačića.

Sigurnost

Sigurnost vaših podataka važna nam je i koristit ćemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu ili neovlaštenu promjenu vaših podataka pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i posljedično, ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju nam prenesete i vi to činite na vlastitu odgovornost.

Veze trećih strana i korištenje vaših podataka

Naša usluga može sadržavati poveznice na druge web stranice kojima ne upravljamo. Ova Pravila o privatnosti ne bave se politikom privatnosti i drugim praksama bilo koje treće strane, uključujući bilo koju treću stranu koja upravlja bilo kojim web mjestom ili uslugom koja može biti dostupna putem poveznice na usluzi. Toplo vam savjetujemo da pregledate politiku privatnosti svake stranice koju posjetite. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili praksu bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

Službenik za žalbe/zaštitu podataka

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s obradom vaših podataka koji su nam dostupni, možete se obratiti e-poštom našem službeniku za pritužbe na adresu Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, Županijska 7, 34000 Požega, e-mail: info@maps.pozegaslavoniacounty.com. Riješit ćemo vaše nedoumice u skladu s primjenjivim zakonom.

Pravila privatnosti generirana su pomoću CookieYes.